Thumbnail
Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία από τον γκαρντ του Παναθηναϊκού

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Νίκος Παππάς! 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του gazzetta.gr, o διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού επιμελήθηκε την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού αναλαμβάνοντας πλήρως όλα τα έξοδα!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ενέργεια που είναι άξια συγχαρητηρίων και για έναν ακόμα λόγο. Ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει γνωστή η συγκεκριμένη κίνηση αλλά να παραμείνει μόνο εντός των τειχών των φυλακών, ωστόσο η είδηση έφτασε στις δημοσιογραφικές πηγές αφού εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια.

Να σημειωθεί επίσης ότι ένας από τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν την κίνηση έχει να κάνει και με την παρουσία κρατουμένων στον Κορυδαλλό οι οποίοι προέρχονται από το φιλικό του περιβάλλον. 

Και ας αναφέρουν οι αθλητικογράφοι για τον προβληματικό του χαρακτήρα, τις αγωνιστικές του μεταπτώσεις και άλλα πολλά, αγωνιστικά και μη. Αν μη τι άλλο, τα πιο ωραία καλάθια μπαίνουν στη ζωή.

Πηγή: gazzetta.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κακός χαμός μεταξύ Νάταλι Κάκκαβα και Δημάρχου Σαρωνικού
Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Σαρωνικού: «Φέρτε τη δημοσιογραφική σας ταυτότητα» – «Δεν χρειάστηκε να πάω στρατό»
Κακός χαμός μεταξύ Νάταλι Κάκκαβα και Δημάρχου Σαρωνικού: Φέρτε μας τη δημοσιογραφική σας ταυτότητα - Πήγες φαντάρος;
Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Σαρωνικού: «Φέρτε τη δημοσιογραφική σας ταυτότητα» – «Δεν χρειάστηκε να πάω στρατό»
foto_education_notebook_phone_alfavita.jpg
Πανεπιστημιακοί ΕΚΠΑ: «Η επέκταση των Πειραματικών Σχολείων διευρύνει τις ανισότητες»
ΕΣΔΕΠ ΕΚΠΑ: Κατά της μετατροπής κάθε σχολείου σε Πειραματικό – «Χάνονται οι τοπικές κοινότητες»
Πανεπιστημιακοί ΕΚΠΑ: «Η επέκταση των Πειραματικών Σχολείων διευρύνει τις ανισότητες»