Thumbnail
Ανάμεσα στις συλλήψεις που έγιναν το Σάββατο (17/9), μετά την αντιφασιστική πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, είναι ένα 15χρονο κορίτσι, που συμμετείχε στην πορεία και μετά το τέλος της κατευθύνθηκε και έφτασε στο Σταθμό των Αμπελοκήπων για να πάρει το Μετρό. 

Το κοριτσάκι, που ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε πορεία, προσήχθη στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή της έγινε σύλληψη.

Στην τσάντα της βρέθηκαν ένα φουλάρι και ένα σπρέυ. Έμεινε όλη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ ενώ από την Κυριακή έγινε γνωστό ότι το παιδί θα παραμείνει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ μέχρι και αύριο, Τετάρτη (20/9). 

Ο λόγος; Λόγω των κρίσεων των εισαγγελέων, δεν υπάρχει εισαγγελέας μέχρι την Τετάρτη, ο προηγούμενος έχει παραδώσει και ο νέος δεν έχει αναλάβει. Εξαιτίας αυτού, λοιπόν, του «μικρού» διαδικαστικού κολλήματος, θα παραμείνει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ για 5 μέρες! αρκετές για να σπείρουν το φόβο σ’ ένα παιδί!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

skilos
Ζήλια στους σκύλους: Πώς να αναγνωρίσετε τα σημάδια και να τον κατανοήσετε
Αν και πολλοί θεωρούν ότι αφορά αποκλειστικά τους ανθρώπους, η πραγματικότητα δείχνει πως και οι σκύλοι μπορούν να τη βιώσουν.
Ζήλια στους σκύλους: Πώς να αναγνωρίσετε τα σημάδια και να τον κατανοήσετε