Thumbnail
Πάλεψε ηρωικά επί 24 ημέρες να κρατηθεί στη ζωή, αλλά έχασε τη μάχη ο 22χρονος που είχε πέσει με αυτοθυσία στο αντλιοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα Λακωνίας για να βοηθήσει δυο ανθρώπους που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις.

Ο άτυχος Γιώργος Δεντάκος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου νοσοκομείου, όπου είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση μετά την τραγωδία της 1ης Αυγούστου. Όμως, ο οργανισμός του δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τις σοβαρές αναπνευστικές βλάβες που υπέστη από τις αναθυμιάσεις.

Ο 22χρονος ήταν ο τρίτος νεκρός του τραγικού δυστυχήματος. Πρώτος είχε χάσει τη ζωή του μέσα στα λύματα ένας 51χρονος Βούλγαρος εργάτης, μέλος συνεργείου ιδιώτη εργολάβου που είχε αναλάβει τον καθαρισμό του αντλιοστασίου. Αμέσως μετά, κατέληξε ο 37χρονος υπάλληλος κοντινού σούπερ μάρκετ, Βασίλης Αλεξανδρής, που είχε τρέξει να τον βοηθήσει να βγει!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατερίνα Νοτοπούλου
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Το ζήτημα των μεγάλων κενών και της υποστελέχωσης φέρνουν ξανά στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν ανάπτυξη στρατευμάτων ενώ παρακολουθούν στενά την ιρανική ηγεσία
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»