Thumbnail
Πάλεψε ηρωικά επί 24 ημέρες να κρατηθεί στη ζωή, αλλά έχασε τη μάχη ο 22χρονος που είχε πέσει με αυτοθυσία στο αντλιοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα Λακωνίας για να βοηθήσει δυο ανθρώπους που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις.

Ο άτυχος Γιώργος Δεντάκος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου νοσοκομείου, όπου είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση μετά την τραγωδία της 1ης Αυγούστου. Όμως, ο οργανισμός του δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τις σοβαρές αναπνευστικές βλάβες που υπέστη από τις αναθυμιάσεις.

Ο 22χρονος ήταν ο τρίτος νεκρός του τραγικού δυστυχήματος. Πρώτος είχε χάσει τη ζωή του μέσα στα λύματα ένας 51χρονος Βούλγαρος εργάτης, μέλος συνεργείου ιδιώτη εργολάβου που είχε αναλάβει τον καθαρισμό του αντλιοστασίου. Αμέσως μετά, κατέληξε ο 37χρονος υπάλληλος κοντινού σούπερ μάρκετ, Βασίλης Αλεξανδρής, που είχε τρέξει να τον βοηθήσει να βγει!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ταξί
Διπλό απεργιακό μέτωπο: Χωρίς ταξί και τρένα σήμερα η χώρα
Στους δρόμους επαγγελματίες ταξί για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών - Καμία σιδηροδρομική μετακίνηση καθώς ξεκινάει η δίκη των Τεμπών
Διπλό απεργιακό μέτωπο: Χωρίς ταξί και τρένα σήμερα η χώρα