Κοινωνία 0

Συνελήφθη 41χρονος σωματέμπορος του Κιλκίς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Χειροπέδες σε έναν 41χρονο πέρασαν χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, για το αδίκημα της σωματεμπορίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 41χρονος προέβαινε στη γενετήσια εκμετάλλευση 24χρονης υπηκόου Αλβανίας, καθώς μεσολαβούσε ώστε να συνευρίσκεται ερωτικά με άντρες, από τους οποίους εισέπραττε χρηματικά ποσά ως αμοιβή.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 41χρονος έπειθε την 24χρονη να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής, εκμεταλλευόμενος την δυσχερή οικονομική της κατάσταση και ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα, με το πρόσχημα ότι θα τη βοηθούσε για τη νόμιμη παραμονή της, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Από την κατοχή του 41χρονου κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Επιπλέον, παρασχέθηκε προστασία και αρωγή στην 24χρονη.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Πηγή: thesstival.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία