Thumbnail
Αντιμετωπίζει κατάσχεση

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στη ΔΟΥ Χανίων όταν μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση τα έκανε… γυαλιά καρφιά στέλνοντας κι έναν υπάλληλο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν πριν τις 2 το μεσημέρι όταν μία γυναίκα εμφανώς εκνευρισμένη μπαίνει στην εφορία και συγκεκριμένα στο Δικαστικό Τμήμα.

Η συγκεκριμένη φορολογούμενη πήγε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσχεση που είναι προ των πυλών στα περιουσιακά της στοιχεία εξαιτίας χρεών ωστόσο η συζήτηση ξέφυγε και η γυναίκα άρχισε να σπάει αντικείμενα που βρίσκονταν στο γραφείο σε έξαλη κατάσταση.

Οι εφοριακοί προσπάθησαν να την ηρεμίσουν χωρίς κανένα αποτέλεσμα με την φορολογούμενη να επιτίθεται σε έναν υπάλληλο πετώντας του διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην εφορία παρέλαβε τον υπάλληλο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με ελαφρά τραύματα.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας προσήγαγαν την γυναίκα και την οδήγησαν στο τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι γνώριμη στις αρχές καθώς και την περασμένη βδομάδα επιτέθηκε – φραστικά – σε υπαλλήλους μίας τράπεζας.

Πηγή: cretapost.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιδομα
Νέα δάνεια σε δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς από το ΜΤΠΥ – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
ΜΤΠΥ: Νέα δάνεια 3,6 εκατ. ευρώ για δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς – Όλες οι προϋποθέσεις
Νέα δάνεια σε δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς από το ΜΤΠΥ – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις