Thumbnail
Δημήτρης Σιάχος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο Δημήτρης Σιάχος, ο οποίος είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες καρκινοπαθείς, με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας wincancer.gr.

Ο Δημήτρης Σιάχος, ο οποίος έδωσε πρόσφατα για τρίτη φορά τη μάχη με τον καρκίνο, ήταν δημιουργός της ιστοσελίδας wincancer.gr, μέσα από την οποία ενθάρρυνε χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν ανάλογη μάχη.

Η δυσάρεστη εξέλιξη έγινε γνωστή από την σελίδα του στο facebook , όπου τα μηνύματα πέφτουν «βροχή» για την καρδιά και τη δύναμη του εκλιπόντος.  «Ο Δημήτρης Σιάχος έφυγε σήμερα 21 Ιουλίου 2017 δίνοντας γενναία και με χαμόγελο μια ακόμα δύσκολη μάχη» έγραφε η ανάρτηση, η οποία συγκεντρώνει εκατοντάδες σχόλια.

Ο Δημήτρης Σιάχος πάλευε χρόνια με τον καρκίνο. Από τον περασμένο Μάρτιο έδινε ακόμη μία μάχη - την τρίτη- ωστόσο αυτή τη φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Μέσα από το wincancer, μοιραζόταν το πρόβλημα του, αντάλλαζε μηνύματα με τον κόσμο, και ενθάρρυνε χιλιάδες ασθενείς, δημοσιεύοντας συμβουλές, βιωματικές εμπειρίες και άλλα χρήσιμα νέα για τους καρκινοπαθείς.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Προαύλιο σχολείου
Συναγερμός στα σχολεία για την τοξικότητα φυτού: Η εγκύκλιος του Υπουργείου και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ
Η εγκύκλιος συνοδεύεται από αναλυτικό οδηγό του ΕΟΔΥ, ο οποίος αποσαφηνίζει τις επιπτώσεις στην υγεία και τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης
Συναγερμός στα σχολεία για την τοξικότητα φυτού: Η εγκύκλιος του Υπουργείου και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ
Κατολίσθηση στα Τζουμέρκα
Εκπαιδευτικοί διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα σε επικίνδυνους δρόμους: Η ερώτηση στη Βουλή
Καθηγητές στον δρόμο του κινδύνου: Ερώτηση στη Βουλή για το οδικό δίκτυο
Εκπαιδευτικοί διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα σε επικίνδυνους δρόμους: Η ερώτηση στη Βουλή