Κείμενο σχετικά με την κίνηση της συνδικαλιστικής ομοσπονδίας των αστυνομικών να διοργανώσουν εκδήλωση στην πλατεία Εξαρχείων αναρτήθηκε στο Indymedia.
Στο κείμενο χαρακτηρίζεται ώς "προκλητική" η εκδήλωση των αστυνομικών και της ΠΟΑΣΥ, οι οποίοι "με τις ευλογίες της ΝΔ για να σπάσουν και καλά το γκέτο και τo άβατo."
Το κείμενο συνεχίζει: "Οι θεματαφύλακες τους κράτους όπως αυτοαποκαλλούνται οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους οι μπάτσοι αυτοί που πουλάνε την πρέζα και σιγοντάρουν τις μαφίες για έξτρα εισόδημα, αυτοί που ευθύνονται για την καταστολή, για δολοφονίες συντρόφων, καλούν στα Εξάρχεια στις 29 Ιουνίου στις 6μμ σε εκδήλωση με θέμα "Ανοιχτές και Ελεύθερες πόλεις".
Θα είμαστε όλοι και όλες εκεί.... Τα Εξάρχεια θα παραμείνουν καθαρά από μπάτσους."
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ