Thumbnail
Η πλευρά των τριών κατηγορουμένων αμφισβήτησε την πρόθεσή τους για ανθρωποκτονία

Ένταση επικράτησε στη δίκη για την επίθεση με σκοπό τη ληστεία που είχαν δεχτεί, στο γκαράζ του σπιτιού τους, ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός του, τον Ιανουάριο του 2016.

Κατά την ακροαματική διαδικασία σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο οι  τόνοι ανέβηκαν όταν η πλευρά των τριών κατηγορουμένων αμφισβήτησε την πρόθεσή τους για ανθρωποκτονία. Ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος είχε τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε, φώνξε προς τους τρεις: "Συγγνώμη που ζω!".

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή, είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος ο οποίος το βράδυ της επίθεσης βρίσκονταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιάς Χανιών, όπου εξέτιε ποινή για απάτες και ληστείες.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, και οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν τα στοιχεία από την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις από την ανάλυση των στοιχείων αυτών, προέκυψε η θέση και ο ρόλος του κάθε κατηγορουμένου την ημέρα του συμβάντος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ασλανίδης, Καρυστιανού
Παύλος Ασλανίδης: Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών - Απείχε η Καρυστιανού
Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών ο Παύλος Ασλανίδης - Δεν πήγε να ψηφίσει η Μαρία Καρυστιανού
Παύλος Ασλανίδης: Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών - Απείχε η Καρυστιανού
ekpa
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ: Ξεκίνησε το δωρεάν πρόγραμμα για την παχυσαρκία σε πανεπιστημιακές κλινικές μέσω του προγράμματος «Προλαμβάνω»
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ: Ξεκίνησε το δωρεάν πρόγραμμα για την παχυσαρκία σε πανεπιστημιακές κλινικές μέσω του προγράμματος «Προλαμβάνω»
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Αντιδράσεις φοιτητικών συλλόγων για την αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ
Καταγγελίες για επέμβαση της αστυνομίας εντός της σχολής και σύνδεση με τα σχέδια για αλλαγές στη λειτουργία των πανεπιστημίων
Αντιδράσεις φοιτητικών συλλόγων για την αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ