Thumbnail
Δηλώσεις που θα συζητηθούν ξανά στην εκπομπή (ποιου άλλου) του Μένιου Φουρθιώτη

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής / τεχνικός του μπάσκετ μίλησε για την ζωή του στην Αμερική που γεννήθηκε, την καταγωγή του (όπως είπε η μητέρα του είναι Εβραία) την σχέση του με την Κατερίνα Γιατζόγλου και βέβαια δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί και για πολιτικά. 

Στην ερώτηση ποιος είναι καλύτερος έλληνας παίκτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ υποστήριξε πως ο Νίκος Γκάλης δεν μπορεί να θεωρηθεί ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής επειδή δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα και έδωσε τον συγκεκριμένο τίτλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Συγκεκριμένα, είπε: «Εγώ πιστεύω ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής στην ιστορία της Ελλάδας. Γιατί δεν μπορεί να μπει ο Γκάλης σε αυτή την κατηγορία γιατί ο Γκάλης δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα». 

Και η κουβέντα συνεχίστηκε σχετικά με τον.. ρατσισμό αφού πρόσφατα είχε εμφανιστεί σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και δήλωσε εθνικιστής, ενώ στις προηγούμενες εκλογές είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γιατζόγλου υπεραμύνθηκε των επιλογών του, δήλωσε υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής αλλά μετά δέχτηκε τα πυρά των πανελιστών του κ. Μένιου που διαφήμιζε το νέο θαυματουργό κολαγόνο. 

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια, ο Γιατζόγλου μάλλον φέρει βαρέως το γεγονός ότι ο Γκάλης τον αντικατέστησε και φυσικά τον ξεπέρασε, ως φύση και θέση αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος. Ή το γεγονός πως ο ένας επιβιώνει με τον μύθο του και ο άλλος με τα... virals.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα