Thumbnail
Ένας οδηγός καταγράφει την εμπειρία του

Την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων σε επαρχιακούς δρόμους της χώρας κατέγραψε ένας οδηγός ανήρτησε τις "εμπειρίες" του σε βίντεο στο Youtube.

Παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ποδηλάτες χωρίς κράνος και... άλλα πολλά καταγράφονται στο βίντεο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο enikos.gr, 10 ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, ένα αυτοκίνητο τύπου βαν τον χτύπησε, παραβιάζοντας την προτεραιότητα λόγω του ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα «δεν τον είδε», με αποτέλεσμα να μείνει στο κρεβάτι τραυματισμένος για δύο μήνες.

«Τώρα, μετά από έναν χρόνο κουτσαίνω ακόμα, και θέλω δύο χειρουργεία, αποφάσισα όμως να βάλω κάμερα στο αυτοκίνητο», λέει στο enikos.gr ο δημιουργός των βίντεο.

«Από όταν ξεκίνησα να οδηγώ πάλι, μαζεύω όλους τους δολοφόνους του δρόμου και τους ανεβάζω στο ίντερνετ», συμπληρώνει.

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ταξη
Αμοιβαίες μεταθέσεις: Γιατί δεν επεκτείνονται σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία;
Ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας για άρση περιορισμών και ενίσχυση της κινητικότητας των εκπαιδευτικών
Αμοιβαίες μεταθέσεις: Γιατί δεν επεκτείνονται σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία;
Βουλή
Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Στη Βουλή η ανάγκη δημιουργίας ψηφιακής πλατφόρμας
Ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας για τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων
Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Στη Βουλή η ανάγκη δημιουργίας ψηφιακής πλατφόρμας