Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν μετά τα αποτελέσματα της ανάλυσης των τοξικολογικών εξετάσεων του 6χρονου αγοριού που κακοποιήθηκε σεξουαλικά και δολοφονήθηκε στην Κομοτηνή.
Στο αίμα του άτυχου ανήλικου βρέθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν 201 ml αλκοόλ ανά λίτρο αίματος, ποσότητα τεράστια, δεδομένης της ηλικίας αλλά και της μάζας σώματος του παιδιού.
Ο ιατροδικαστής, Nίκος Κιφνίδης, μιλώντας στο Star, τόνισε ότι «τέτοιες ποσότητες αλκοόλ δεν έχω συναντήσει 36 χρόνια σε κανένα παιδί. Αυτό σημαίνει πως ήταν οργανωμένο έγκλημα».
Δείτε το βίντεο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ