Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δύο πέρασαν από την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία είχε συγκλονίσει την Ελλάδα.

Ο 20χρονος τότε φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 και βρέθηκε νεκρός μετά από περίπου 40 μέρες, στις 15 Μαρτίου.

Ο άτυχος φοιτητής είχε εντοπιστεί λίγα μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή με τραύματα από μαχαίρι.

giakoumakis5

Η τραγωδία του νεαρού Βαγγέλη, έδωσε ευαισθητοποίησε την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και γενικά την ελληνική κοινωνία σε ζητήματα bullying και λεκτικού εκφοβισμού, ενώ αρκετοί πολίτες κινητοποιήθηκαν εθελοντικά για τον εξιχνιασμό της δολοφονίας του.

Οι φίλοι του, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την πολύκροτη εξαφάνιση του Βαγγέλη, τίμησαν τη μνήμη του, όπως αναφέρει στο Facebook ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση.

giakoumakis1

Ας ευχηθούμε ο θάνατος του Βαγγέλη να είναι η τελευταία ανθρώπινη τραγωδία μιας κοινωνίας που μετρά τη "μαγκιά" στη πλάτη των αδύναμων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ: Συμμετοχή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Δημόσιας Διοίκησης στο ερευνητικό πρόγραμμα FAMA για την παραπληροφόρηση
«Η Ελλάδα κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στις χώρες με τον μικρότερο βαθμό εμπιστοσύνης απέναντι στα μέσα ενημέρωσης»
ΕΚΠΑ: Συμμετοχή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Δημόσιας Διοίκησης στο ερευνητικό πρόγραμμα FAMA για την παραπληροφόρηση