Thumbnail
Την πενηντάχρονη γυναίκα του ακολούθησε στο θάνατο και ο 53χρονος πατέρας της οικογένειας, στο σπίτι της οποίας εισέβαλαν άγνωστοι ένοπλοι τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Ο άτυχος άντρας που νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, έφυγε σήμερα από την ζωή.  

Η γυναίκα του είχε εκπνεύσει λίγο μετά την ματωμένη εισβολή στο σπίτι στο Περιστέρι. 

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, στην οδό Ολύμπου, με σκοπό τη ληστεία, και πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι την 50χρονη μητέρα, η οποία πέθανε ακαριαία, και τον 53χρονο άντρα της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος
Θεοδωρικάκος: «Πιθανότητα παράτασης του πλαφόν στα τρόφιμα, νέα μέτρα εφόσον χρειαστεί»
Ισχυρό σενάριο παράτασης στο πλαφόν τροφίμων «βλέπει» ο υπουργός Ανάπτυξης – Έρχονται νέα μέτρα στα καύσιμα «αν χρειαστεί»
Θεοδωρικάκος: «Πιθανότητα παράτασης του πλαφόν στα τρόφιμα, νέα μέτρα εφόσον χρειαστεί»