Thumbnail
Ληστεία και ανθρωποκτονία

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας για την αιματηρή επίθεση μέσα σε σπίτι στο Περιστέρι, όπου έχασε τη ζωή της μία γυναίκα κια τραυματίστηκε σοβαρά ο άνδρας της.

Η αδερφή του 53χρονου, μιλώντας στον ALPHA, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν ληστεία σίγουρα. Ήταν κάποιος γνωστός. Από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν. Ήταν κάποιος φίλος. Δεν μπορεί να πάει κάποιος ξένος στα καλά καθούμενα. Κάποιος αλήτης φίλος. Τα λεφτά, τα 9.000 τα είχε για το άρρωστο παιδί του. Δούλευε ο άνθρωπος, ήταν οικογενειάρχης…».

Ο 28χρονος γιος του ζευγαριού πιθανότατα είδε αυτόν που πυροβόλησε τους γονείς του από απόσταση ενός μέτρου στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει η γυναίκα και να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο άνδρας. Όμως, δεν μπορεί να βοηθήσει τους αξιωματικούς δίνοντας στοιχεία που θα βοηθούσαν τις έρευνες, εξαιτίας των σοβαρών νοητικών προβλημάτων του, που δεν του επιτρέπουν να έχει συγκροτημένη σκέψη ή εικόνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα