Γονικές άδειες: όλες οι αλλαγές του Υπουργείου Εργασίας

Κοινωνία 0

Σε εξέλιξη αντιφασιστική συγκέντρωση στο Πέραμα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Γονείς, εκπαιδευτικοί, πολιτικές οργανώσεις, φορείς και συλλογικότητες

Με κεντρικό σύνθημα «Τα παιδιά των προσφύγων είναι καλοδεχούμενα στα σχολεία μας», γονείς, εκπαιδευτικοί, πολιτικές οργανώσεις, φορείς και συλλογικότητες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου των γονέων και εκπαιδευτικών του Περάματος, πραγματοποιώντας συγκέντρωση και πορεία στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα, για να διαδηλώσουν κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Αφορμή στάθηκαν τα επεισόδια με τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής που έλαβαν χώρα στο 1ο δημοτικό σχολείο νέου Ικονίου Περάματος την περασμένη Τρίτη.

Η απόφαση για την κινητοποίηση πάρθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κερατσινίου Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης». Στη σύσκεψη συμμετείχαν η ΔΟΕ, η ΕΛΜΕ Πειραιά, η Β' ΕΛΜΕ Πειραιά, η Ένωση Γονέων Περάματος, η Ένωση Γονέων Κερατσινίου, οι Σύλλογοι Π.Ε Πειραιά και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία