Thumbnail
Βόλος

Μπροστά σε μακάβριες εικόνες βρέθηκαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν τηλεφωνικά για να παραλάβουν έναν 30χρονο άνδρα, κατακρεουργημένο, στην Νέα Ιωνία του Βόλου χθες το απόγευμα.

Ο 30χρονος υπέστη επίθεση από σκύλο, προφανώς μεγάλου μεγέθους, στην περιοχή της οδού Προύσσης και διακομίστηκε κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο.

Η κατάσταση του 30χρονου ήταν τόσο τραγική που αποφασίσθηκε από τους γιατρούς να γίνει διακομιδή του στην Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ότι ο 30χρονος έχει κατακρεουργηθεί από τις δαγκωματιές του σκύλου, σε σημείο που έλειπαν ολόκληρα τμήματα από το πρόσωπό του και άλλα μέρη του σώματος. Ακόμη και η αναγνώρισή του στην αρχή ήταν δύσκολη.

Την υπόθεση ανέλαβε και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και από τις πληροφορίες που υπάρχουν οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Εικάζεται ότι ο 30χρονος μπορεί να δέχθηκε την επίθεση του σκύλου κατ' εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης ή ο σκύλος να ήταν αδέσποτος -αν και στην περιοχή δεν εντοπίσθηκε αδέσποτο κάποιο σκυλί- ή ο σκύλος να ανήκε στον 30χρονο και για άγνωστους λόγους να επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εργαζόμενοι
Ψηφιακή και πράσινη επανάσταση με κόστος: Ποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να πληρώσουν το τίμημα στην Ευρώπη
Ευρώπη: Ποιοι μένουν πίσω στην πράσινη μετάβαση – Ορατός ο κίνδυνος για εργαζόμενους και κοινωνική συνοχή
Ψηφιακή και πράσινη επανάσταση με κόστος: Ποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να πληρώσουν το τίμημα στην Ευρώπη
wifi_4.jpg
Γιατί δεν πρέπει να αφήνεις το Wi-Fi ανοιχτό εκτός σπιτιού
Αυτή η φαινομενικά αθώα συνήθεια μπορεί να εκθέσει τα προσωπικά δεδομένα και την τοποθεσία σου σε κινδύνους, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε δημόσιους...
Γιατί δεν πρέπει να αφήνεις το Wi-Fi ανοιχτό εκτός σπιτιού