Thumbnail
ΟΣΕ

“H ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τις αποζημιώσεις του κοινού λόγω αναβολής ή ακύρωσης δρομολογίων τρένων. Ο ΟΣΕ και να θέλει δεν έχει το δικαίωμα να αποζημιώσει κάποιον”. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm” ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κώστας Πετράκης.

Ο ίδιος επισήμανε ότι ο ΟΣΕ είναι υπεύθυνος μόνο “για την υποδομή του σιδηρόδρομου, την γραμμή που οφείλει να κρατάει ανοικτή, τους σταθμούς που πρέπει να συντηρεί. Το επιβατικό κοινό δεν έχει σχέση με τον ΟΣΕ”.

Παράλληλα έδωσε και το στίγμα των δρομολογίων κατά τη διάρκεια των άσχημων καιρικών συνθηκών. “Το τρένο είναι ο μόνος φορέας που λειτουργούσε κατά τη διάρκεια των άσχημων καιρικών συνθηκών. Έγιναν 600 δρομολόγια και δημιουργήθηκαν πρόβλημα μόνο σε τέσσερα.

Και πάλι οι επιβάτες σε αυτά τα δρομολόγια έφθασαν στον προορισμό τους. Σίγουρα υπήρξαν προβλήματα και σημειώθηκαν καθυστερήσεις και 600 άτομα ταλαιπωρήθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Η ΕΔΕ είναι είναι καλός τρόπος να γίνουμε καλύτεροι και θα βελτιωθούμε”, ολοκλήρωσε ο κ. Πετράκης.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

giakis
Η Ελλάδα κερδίζει αξιοπιστία. Η Θεσπρωτία δεν μπορεί να περιμένει άλλο
Η δημοσιονομική επιτυχία της χώρας πρέπει τώρα να γίνει έργα, υποδομές και πραγματική περιφερειακή ανάπτυξη. 
Η Ελλάδα κερδίζει αξιοπιστία. Η Θεσπρωτία δεν μπορεί να περιμένει άλλο
paidia-goneis-mitera.jpg
Γονείς και διαζύγιο: Οδηγός για συναισθηματική στήριξη των παιδιών - Ενημερωτική συνάντηση στη Λάρισα
Έκτη ενημερωτική συνάντηση για την Ακαδημία Γονέων της ΠΔΕ Θεσσαλίας
Γονείς και διαζύγιο: Οδηγός για συναισθηματική στήριξη των παιδιών - Ενημερωτική συνάντηση στη Λάρισα
Νίκος Φαραντούρης
Φαραντούρης: «Όλοι με καλοδέχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ» - «Με διέγραψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν με ήθελαν»
Από την Κουμουνδούρου στη Χαριλάου Τρικούπη: Το παρασκήνιο της μετακίνησης του ευρωβουλευτή
Φαραντούρης: «Όλοι με καλοδέχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ» - «Με διέγραψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν με ήθελαν»