Γυρίζει ο καιρός απότομα: Βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη – Πού θα χτυπήσουν

Κοινωνία 0

Φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο 76χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους πρόσφυγες στο Ωραιόκαστρο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δικογραφία σε βάρος του

Φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 76χρονος που παρέσυρε, το βράδυ της Κυριακής, με το αυτοκίνητό του τρεις πρόσφυγες, έξω από τη δομή προσφύγων «Φέσσα» στο Ωραιόκαστρο, με συνέπεια να τραυματίσει θανάσιμα μία 32χρονη και τον 9χρονο γιο της, ενώ ένα ακόμη 12χρονο κοριτσάκι υπέστη τραύματα, χωρίς ευτυχώς η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο.

Σε βάρος του ηλικιωμένου σχηματίστηκε δικογραφία από το Α' Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και επικίνδυνη σωματική βλάβη. 

Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα και για τα επεισόδια που ακολούθησαν του θανατηφόρου τροχαίου, όταν εξαγριωμένοι πρόσφυγες της δομής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, επιτέθηκαν στον οδηγό και τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του 76χρονου, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές σε τρία ακόμη οχήματα, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, ένα περιπολικό της Αστυνομίας κι ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν, εκτός από τον 76χρονο, δύο διασώστες και δύο αστυνομικοί.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία