Thumbnail
Σχολείο

Διαβάστε παρακάτω τη μαρτυρία της εκπαιδευτικού Ντίνας Ρέππα για την χτεσινή ημέρα στο 66ο Γυμνάσιο Αθηνών όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλει οργανωμένοι χρυσαυγίτες προσπάθισαν να εμποδίσουν τα προσφυγόπουλα να μπουν στο προαύλιο χώρο του σχολείου.

Όπως αναφέρει η εκπαιδευτικός, νέοι άνθρωποι, ο γύρω κόσμος, οι δάσκαλοι και η Λαϊκή συνέλευση της περιοχής του Κολωνού κατάφερε να ανοίξει την πόρτα το πρωί και τα προσφυγόπουλα να μπουν στο σχολείο μαζί με τα άλλα παιδιά.

Διαβάστε αυτούσια την μαρτυρία της για την χτεσινή ημέρα

"Σήμερα έξω από το 66ο Γυμνάσιο... Οργανωμένοι χρυσαυγίτες προσπαθούν να εμποδίσουν τα προσφυγόπουλα να μπουν στο προαύλιο χώρο του σχολείου... εκπαιδευτικοί, νεολαίοι και κόσμος από τη Λαϊκή Συνέλευση της περιοχής του Κολωνού υπερασπίζονται την ανάγκη να ενταχθούν όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά... και τα παιδιά μας να τραβούν την πόρτα για να την ανοίξουν... η γενιά που υπερασπίζεται τα δίκαια των φτωχών, που μαθαίνει να πολεμά το φασισμό και το ρατσισμό... εκεί είναι το μέλλον... τα προσφυγόπουλα μπήκαν... η πόρτα άνοιξε με σπρωξιές και βρισιές... αλλά άνοιξε... αγωνιζόμαστε με πείσμα και πάθος για να ανοίγει η πόρτα το πρωί και τα προσφυγόπουλα να μπαίνουν στο σχολείο μαζί με τα άλλα παιδιά... περήφανη για το γιο μου όπως και για όλους τους άλλους συντρόφους και συναγωνιστές..."

ΒΙΝΤΕΟ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οδήγηση τέλος για ηλικιωμένους: Ποιοι χάνουν το δίπλωμα στα 65 και ποιοι στα 67

Voucher ΔΥΠΑ 750 ευρώ: - Πότε οι πληρώνεστε και που ξεκινάτε πρώτοι

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τράπερ εμπλέκεται σε απάτη
Στη «φάκα» γνωστός τράπερ: Κατηγορείται για εμπλοκή σε μεγάλη υπόθεση απάτης με λεία πάνω από 850.000 ευρώ
Γνωστός τράπερ στην απάτη των προσποιούμενων λογιστών με λεία 852.700 ευρώ - Είναι η δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση
Στη «φάκα» γνωστός τράπερ: Κατηγορείται για εμπλοκή σε μεγάλη υπόθεση απάτης με λεία πάνω από 850.000 ευρώ
foto_education_notebook_phone_alfavita.jpg
Αλλαγές στη διαδικασία ψηφιακών συμβάσεων για Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς: Νέα απόφαση
Τροποποιήθηκε η διαδικασία ψηφιακών συμβάσεων εργασίας αναπληρωτών εκπ/κών και ΕΕΠ-ΕΒΠ
Αλλαγές στη διαδικασία ψηφιακών συμβάσεων για Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς: Νέα απόφαση