Thumbnail
Η τραγωδία στη Ζάκυνθο

"Τα νεφρά της είναι κατεστραμμένα. Κάνει αιμοκάθαρση κάθε μέρα", αναφέρει σε η μητέρα της 20χρονης Χάνα Πόουελ, Κριστίν. Και αποκαλύπτει ότι βλέπει μόνο σχήματα.

 Καμπανάκι για όλους τους νέους αλλά και τους ασυνείδητους επαγγελματίες γίνεται η συγκλονιστική υπόθεση της 20χρονης Αγγλίδας που τυφλώθηκε και υπέστη νεφρική ανεπάρκεια μετά την κατανάλωση νοθευμένων ποτών στη Ζάκυνθο.

«Τα νεφρά της είναι κατεστραμμένα. Κάνει αιμοκάθαρση κάθε μέρα», αναφέρει σε η μητέρα της 20χρονης Χάνα Πόουελ, Κριστίν.

«Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μας και συμπλήρωσε μια αναφορά, πιστεύουν ότι μπορεί να οφείλεται στη μεθανόλη, αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κόρη μου μπορεί να διακρίνει μόνο σχήματα», προσθέτει περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη της.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαθητές με ελληνική σημαία κοιτάνε πινακίδα που γράφει ζήτω η 25η Μαρτίου
Σαν να ‘τανε το ΄21…
Το ’21 θα έρχεται πάντα μέσα και έξω από τα σχολεία μας να μας καλεί σε γιορτή αλλά και να μας αναθερμαίνει την μνήμη
Σαν να ‘τανε το ΄21…
ΓΕΛ Αξιού «School4all»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
Δράση ευαισθητοποίησης από το ΓΕΛ Αξιού στο πλαίσιο του προγράμματος «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»