Thumbnail

Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη κι άλλοι 3 νεαροί, για τη συμμετοχή τους σε επεισόδια έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.

Οι 4 κατηγορούμενοι συμμετείχαν σε αντιφασιστική διαδήλωση έξω από τα γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης και καταδικάστηκαν για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της άρνησης δακτυλοσκόπησης, ενώ, απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών και της διακεκριμένης φθοράς.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, δήλωσε περήφανος για την αντιφασιστική και αντιναζιστική συνείδηση του γιου του. Δήλωσε πως δεν θέλησε να παρέμβει από την στιγμή που έγινε το γεγονός, καθώς αυτό θα ήταν μεροληπτική αντιμετώπιση.

"Πολλά πράγματα που γράφτηκαν στο διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι κατευθυνόμενα" σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΑΙΘΑ και ΕΚΠΑ ενώνουν δυνάμεις για τη Διά Βίου Μάθηση και την Εκπαίδευση Ενηλίκων
ΥΠΑΙΘΑ - ΕΚΠΑ: Μνημόνιο συνεργασίας για τη διά βίου μάθηση και την εκπαίδευση ενηλίκων
Το υπουργείο Παιδείας και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώνουν δυνάμεις τους
ΥΠΑΙΘΑ - ΕΚΠΑ: Μνημόνιο συνεργασίας για τη διά βίου μάθηση και την εκπαίδευση ενηλίκων