Να... δαγκώνει θα αρχίσει σε λίγο καιρό ο Δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του δημάρχου της πόλης, Γιώργου Καμίνη.
Παράλληλα, ο ίδιος, μιλώντας στον Αθήνα 984, δηλώνοντας ότι στόχος του αυστηρού αυτού μέτρου είναι η προστασία του ελεύθερου δημόσιου χώρου, κατά κύριο λόγο των πλατειών, των πεζοδρόμων, αλλά και των ραμπών εξυπηρέτησης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.
«Στην ακραία αντικοινωνική στάθμευση, ο δήμος Αθηναίων θα αρχίσει να δαγκώνει» ανέφερε ο κ. Καμίνης.
Μάλιστα ο δήμαχος Αθηναίων σημείωσε ότι πρόκειται για εμπεδωμένες κακές νοοτροπίες δεκαετιών, που επιδεινώθηκαν από τη διετή απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.
Το να αφήνεις το αυτοκίνητό σου στην πλατεία δεν είναι ανάγκη, είναι νοοτροπία. Σε λίγες μέρες, ο δήμος δαγκώνει... pic.twitter.com/W2cPBXq5mE
— George Kaminis (@KaminisG) 27 Μαΐου 2016
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom