Αναδρομικά για 700.000 συνταξιούχους: Πώς το νέο πληροφοριακό σύστημα του ΕΦΚΑ ξεκλειδώνει ποσά έως 12.000 ευρώ

Κοινωνία 0

Η ανάρτηση στο FB που κατέβασε ο Καρανίκας με την επίθεση στην Μακρή

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Επίθεση εναντίον της Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Ο ίδιος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, εναντίον της κ. Μακρή η οποία υπήρξε βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ:

"Η Ραχήλ Μακρή... αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.

Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.

Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.

"Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες", λέει ο λαός και αποφεύγουμε... αυτήν την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να’ ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.

Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της ΝΔ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον".

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, ο Ν. Καρανίκας έσβησε την ανάρτηση του την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία