Εργαζόμενοι του CITY PLAZA: "Μας χρωστάει λεφτά η ιδιοκτήτρια - Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες"

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των τεως εργαζομένων του ξενοδοχείου "CITY PLAZA" στο οποίο έχει γίνει κατάληψη από αλληλέγγυους με σκοπό να μείνουν πρόσφυγες. Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν την ιδιοκτήτρια για χρωστούμενους μισθούς ως προς αυτούς και για αποζημιώσεις που οφείλονται ύψους περί τις 180.000 ευρώ!

Ανακοίνωση

Οι τέως εργαζόμενοι του ξενοδοχείου "CITY PLAZA" εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες που κατέφυγαν στο ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και 6 χρόνια. Παραμένουμε απλήρωτοι όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μας οφείλονται αποζημιώσεις συνολικού ύψους περί τις 180.000 ευρώ, διότι η ιδιοκτήτρια του ακινήτου παρακρατούσε τον κινητό εξοπλισμό του ξενοδοχείου ο οποίος έπρεπε να έχει εκποιηθεί για να πληρωθούμε.

Μέσα στο ξενοδοχείο αυτό, στον κινητό εξοπλισμό του, σε κάθε του γωνία, υπάρχει ο ιδρώτας και ο μόχθος μας. Δεκαετίες δουλέψαμε σκληρά εκεί μέσα, για να βρεθούμε στο δρόμου χωρίς αποζημιώσεις. Κάποια από εμάς λίγο πριν τη σύνταξη.

Δηλώνουμε ότι ο κινητός εξοπλισμός του ξενοδοχείου δεν ανήκει στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου. Ανήκει στην πτώχευση και στην ουσία ανήκει σε εμάς. Από την πώληση του θα αποζημιωθούμε.

Πρόσφυγες και εμείς  μέσα στη χώρα μας, κατατρεγμένοι από τους ισχυρούς, συμμεριζόμαστε τον πόνο κάθε κατατρεγμένου, ντόπιου ή ξένου. Αλλά και δεν παραδίνουμε τα όπλα. Δεν πρόκεται να σταματήσουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων, των αναγκών και των δικαιωμάτων μας.

Η επιτροπή των εργαζομένων του ξενοδοχείου "CITY PLAZA"

Ανακοίνωση της Επιτροπής Εργαζομένων του #CityPlaza για τον χώρο στέγασης Προσφύγων #refugeesGr #antireport pic.twitter.com/uq3vkzGKdO

— City Plaza Squat (@sol2refugees) April 26, 2016

alfavita.gr

best of network

σχετικά άρθρα

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα
Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο στην 112 Πτέρυγα Μάχης,...

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα