Thumbnail

Είχε να πει την φασίζουσα εξυπνάδα του καιρό ο ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Τώρα όμως ξανα χτύπησε!

"Να πάει ο στρατός και να εκκενώσει διά της βίας την Ειδομένη. Γιατί δεν πάει ο Στρατός να τους μαζέψει και με τη βία να τους πάει στα στρατόπεδα; Εκεί που υπάρχουν οι συνθήκες για να ζήσουν τα παιδάκια αυτά, ομαλά, έχει ρουχαλάκια, έχει ντους, έχει ζεστό φαΐ και κρεβάτι..."

Θ. Πάγκαλος αναφερόμενος στην Ειδομένη και στην χθεσινή "Έξοδο" των περίπου 1.000 προσφύγων από την Ελλάδα στην ΠΓΔΜ σημείωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑfm πως οι ευθύνες πέφτουν στην  στην κυβέρνηση και στις ανθρωπιστικές οργανώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση Τσίπρα, οι υπουργοί της και τα στελέχη της και αυτές οι αριστερόφρονες, δήθεν εθελοντικές οργανώσεις, οι οποίες τα πιάνουν από παντού όταν μπορούν, αυτοί είναι δολοφόνοι!».

Επεσήμανε δε πως πρέπει να εντοπιστούν αυτοί που ξεσήκωσαν τους πρόσφυγες και τους οδήγησαν εκεί και συμπληρώνει πως «αν είναι αλλοδαποί, πρέπει να τους διώξει όλους η Ελλάδα από το έδαφός της αμέσως. Όλους τους αλλοδαπούς που κάνουν πολιτική στο έδαφός μας, να τους μαντρώσει και να τους βάλει σε αεροπλάνα και να τους στείλει από’ κει που ήρθανε. Στη Δανία, στη Γαλλία, απ’ όπου ήρθαν, εν πάσει περιπτώσει. Αν είναι όμως Έλληνες, έχουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

katapsixi
Το έξυπνο trick με το κέρμα που προστατεύει τα τρόφιμα στην κατάψυξη
Πριν από κάθε ταξίδι, οι περισσότεροι φροντίζουν να τακτοποιήσουν το σπίτι τους, όμως λίγοι σκέφτονται τι μπορεί να συμβεί στην κατάψυξη όσο λείπουν.
Το έξυπνο trick με το κέρμα που προστατεύει τα τρόφιμα στην κατάψυξη
βιβλία
"Βαποριζατέρ": Πώς αποδίδεται σωστά στα ελληνικά η ξενόφερτη λέξη
Αν και χρησιμοποιείται ευρέως στην καθομιλουμένη, υπάρχουν ελληνικές αποδόσεις που περιγράφουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τη λειτουργία της.
"Βαποριζατέρ": Πώς αποδίδεται σωστά στα ελληνικά η ξενόφερτη λέξη
Τροχαια
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα: Οι πιο βαριές κυρώσεις του ΚΟΚ
Πιο αυστηρό γίνεται το πλαίσιο που ρυθμίζει την κυκλοφορία στους ελληνικούς δρόμους, με τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας να επιβάλλει σκληρότερες...
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα: Οι πιο βαριές κυρώσεις του ΚΟΚ