Τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξουν οι πύλες στο ηλεκτρονικό σύστημα Τaxisnet για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων από 6 εκατ. φορολογούμενους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Εφημερίδας των Συντακτών", οι επιτελείς στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν σε πρώτη φάση να υποβάλουν δηλώσεις μόνο τα νομικά πρόσωπα και να ακολουθήσουν τα φυσικά, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ενός απρόσμενου μπλακ άουτ στο σύστημα.
Εφόσον επικρατήσει αυτό το σενάριο, τότε μισθωτοί και συνταξιούχοι, που συνιστούν τη μεγαλύτερη απειλή για την ηλεκτρονική «καρδιά» του Taxis, λόγω του μεγάλου όγκου των δηλώσεών τους, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία υποβολής του Ε1 και των υπόλοιπων εντύπων (Ε2, Ε3), εφόσον είναι υπόχρεοι, μέσα στον Απρίλιο.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom