Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών τι θα πρέπει να κάνουμε με τις παλιές αποδείξεις.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα εσόδων, Τρύφων Αλεξιάδης, μέχρι να αποσαφηνιστεί για ποιες χρονιές και ποιες κατηγορίες θα αφορούν, θα πρέπει να κρατάμε όλες τις παλιές αποδείξεις γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να κληθούμε για φορολογικό έλεγχο.
Όσον αφορά τις αποδείξεις του 2016, ξεκαθάρισε ότι είναι υποχρεωμένοι οι φορολογούμενοι να τις κρατάνε όλες, μέχρι να νομοθετηθεί η επέκταση των τραπεζικών συναλλαγών.
Τόνισε επίσης, ότι «μόνο με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μπορεί να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή καθώς ο φορολογούμενος θα είναι υποχρεωμένος να δικαιολογεί αυτά που δηλώνει».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ