Υπέρμαχοι του "ΝΑΙ" και των μεταλλείων, τώρα απολυμένοι! Στο καλό...

Γράφει η Κλειώ Ιωάννου

Ο ΑΚΤΩΡΑΣ έκανε απολύσεις στις Σκουριές από ότι μαθαίνουμε από τον Στέλιο Νικητόπουλο, έγκριτο δημοσιογράφο της ΕΤ3, και από την Δευτέρα αρχίζουν οι κινητοποιήσεις.

Ο λόγος για τους εργαζόμενους στα μεταλλεία των Σκουριών που στάθηκαν απέναντι στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής τρομοκρατώντας ενίοτε τους κατοίκους, υπερασπιζόμενοι την καταστροφή του περιβάλλοντος

Μιλάμε για αυτούς που στήριζαν Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμια ανοικτά και δημόσια και καλούσαν τον Άδωνι Γεωργιάδη για συμπαράσταση. Ναι... αυτούς που έκαναν συγκέντρωση παρέα με τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Μιλάμε για τους εργαζομένους που μέσω του σωματείου τους, καλούσαν τους κατοίκους της Χαλκιδικής να ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

Που έγραφαν πως την Κυριακή του δημοψηφίσματος να διακινδυνεύσουμε τη σταθερότητα, την ομαλότητα και την ευημερία της χώρας μας.

Μάλλον τέτοια σταθερότητα θα έβλεπαν και στις επιχειρήσεις του Μπόμπολα. Από ότι φαίνεται όμως...  αν και έχουν μάτια, σίγουρα δεν είχαν την τιμιότητα να πιστέψουν σε αυτά!

Στο καλό, υπάρχει και η μετανάστευση στην καλή Ευρώπη της σταθερότητας χωρίς δημοψηφίσματα και προσωπικά διλήμματα.


Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτά είναι τα σεμινάρια που δίνουν μόρια και έχουν ανοικτές αιτήσεις
 

 

σχετικά άρθρα

Βέλγιο: Η χρήση μάσκας υποχρεωτική για την περιφέρεια των Βρυξελλών
Βέλγιο: Η χρήση μάσκας υποχρεωτική για την περιφέρεια των Βρυξελλών
Η χρήση μάσκας καθίσταται υποχρεωτική σε όλους τους δημόσιους χώρους και στους 19 δήμους των Βρυξελλών, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.
Βέλγιο: Η χρήση μάσκας υποχρεωτική για την περιφέρεια των Βρυξελλών