Κοινωνία 0

Αφού επιτέθηκε στη μάνα του Φύσσα ο Μπογδάνος εξηγεί γιατί ο δολοφόνος Ρουπακιάς είναι ράκος

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι είπε στον αέρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την μητέρα του Παύλου Φύσσα

Ανεκδίηγητος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την Παρασκευή στο δελτίο του ΣΚΑΙ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με την περιγραφή που έκανε για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα.

Όπως θα διαβάσεετε και παρακάτω ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτηρίζει εν μέσω πλην σαφώς τη μάνα του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή "τραμπούκο"

Είπαμε για τραμπούκους, η μάνα Φύσσα ξέσπασε, πέταξε το μπουκάλι, ο Ρουπακιάς έχει αρχίσει και -σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο- λογικά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι ράκος, δεν αντιδρά πια, μόνο ο δικηγόρος του αντέδρασε. Από την άλλη μια μάνα -τα είδατε και χθες- είναι λυτή. Και γερνάει και του λέω δεν θα ησυχάσω αν δεν σε κρεμάσω. Καταλαβαίνετε πως είναι ολίγον κάπως», είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία