Thumbnail
Δείτε ποιούς αφορούν

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην οποία αναφέρεται ότι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 θα ενεργοποιηθεί για τέταρτη φορά η κάρτα αλληλεγγύης.

Ποσό ύψους 16,3 εκατ. ευρώ θα πιστωθεί σε 145.357 δικαιούχους που θα λάβουν έτσι την δ' δόση της Κάρτας Αλληλεγγύης.

Το παραπάνω ποσο αποτελεί την οικονομική ενίσχυση που γίνεται μέσω της της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

Επίσης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του Γ’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τριτέκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι τις 4/9/2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Σε 645.000 ανέρχονται οι διακιούχοι και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αγγίζει τα 223 εκ. ευρώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Όταν οι διακηρύξεις συγκρούονται μετωπικά με την πραγματικότητα: Έξι μήνες μετά στα Ωνάσεια σχολεία
Η καθημερινότητα στα Ωνάσεια: Τι δείχνει το πρώτο εξάμηνο
Όταν οι διακηρύξεις συγκρούονται μετωπικά με την πραγματικότητα: Έξι μήνες μετά στα Ωνάσεια σχολεία