Οκτώ στόχους του ισλαμικού κράτους στη Συρία υποστηρίζει ότι έπληξε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας και έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τα αεροπορικά πλήγματα.
«Σήμερα (Τετάρτη) η ρωσική αεροπορία έπληξε με ακρίβεια 8 στόχους των τρομοκρατών του ISIS στη Συρία. Συνολικά έγιναν 20 έξοδοι», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονάσνεκοφ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο επλήγησαν δεξαμενές καυσίμων και αποθήκες πυρομαχικών καθώς και στρατιωτικός εξοπλισμός. Οπως υποστήριξε ο ρώσος αξιωματούχος καταστράφηκαν ολοσχερώς τα κέντρα συντονισμού του Ισλαμικού Κράτους σε ορεινή περιοχή.
Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας διαβεβαίωσε ότι όλες οι επιχειρήσεις έγιναν μετά από εναέρια αναγνώριση και προσεκτική επεξεργασία των πληροφοριών που παρείχε ο συριακός στρατός.
Τόνισε επίσης ότι τα ρωσικά μαχητικά δεν έπληξαν άμαχους και απέφυγαν τις κατοικημένες περιοχές.
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στη Συρία είναι προσωρινές και θα συνεχιστούν για όσο διάστημα ο συριακός στρατός πραγματοποιεί επιθέσεις εναντίον θέσεων εξτρεμιστικών οργανώσεων στην χώρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom