Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ρωσία

Ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο είχαν δύο αγόρια ηλικίας πέντε ετών στο Μαγκνιτογκόρσκ της Ρωσίας.

Οι δυο μαθητές έσκαψαν ένα πέρασμα χρησιμοποιώντας φτυαράκια για την άμμο, με στόχο να φύγουν από το σχολείο τους και να αγοράσουν μια Τζάγκουαρ, όπως μετέδωσαν την Τρίτη τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Τα δύο αγόρια το έσκασαν από το νηπιαγωγείο τους στο Μαγκνιτογκόρσκ, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής βόλτας, από ένα μικρό πέρασμα που είχαν σκάψει πριν από πολλές ημέρες με τη βοήθεια παιδικών φτυαριών» έγραψε η εφημερίδα Komsomolskaia Pravda.

Οι λιλιπούτειοι «δραπέτες» κατόπιν περπάτησαν μια απόσταση δύο χιλιομέτρων, μέχρι να φτάσουν σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων, όπου βρισκόταν το αντικείμενο του πόθου τους: μία Τζάγκουαρ.

Μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, καθώς είδε τα παιδιά μόνα τους και τα ρώτησε τι ακριβώς έκαναν εκεί.

«Τα παιδιά εξήγησαν ότι είχαν φύγει από το νηπιαγωγείο τους για να αγοράσουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο, όμως δεν είχαν χρήματα» σύμφωνα με την εφημερίδα.

Έπειτα η γυναίκα τα οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα όπου είχε σημάνει ήδη συναγερμός, καθώς η διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση των αγοριών.

Τελικά, εκείνη που… την πλήρωσε ήταν η εκπαιδευτικός που ήταν επικεφαλής της τάξης των δύο παιδιών και η οποία έχασε τη δουλειά της, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παραλια
Ο μικρός παράδεισος της Αττικής που μοιάζει με νησιωτικό προορισμό
Η Αττική κρύβει αρκετές όμορφες ακτές που μπορούν να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, ακόμη και σε μια σύντομη μονοήμερη εκδρομή. Ανάμεσά...
Ο μικρός παράδεισος της Αττικής που μοιάζει με νησιωτικό προορισμό