Thumbnail
Βίντεο

Ο κ. Μπουτάρης είπε: «Κατά την ταπεινή μου άποψη η Χρυσή Αυγή είναι καρκίνωμα στην ελληνική κοινωνία. Ήταν προσβολή η τοποθέτηση του κ. Ματθαιόπουλου ότι οι Σύροι πρόσφυγες δεν κάθονται να πολεμήσουν. Με τι να πολεμήσουν; Με κουβάδες και κατσαρόλες; Είναι ντροπή αυτά που λες».

Ο κ. Ματθαιόπουλος είπε: «Πείτε μας ποιο είναι το αντίδοτο αφού λέτε καρκίνωμα τη Χρυσή Αυγή». «Αν το ήξερα δεν θα υπήρχατε σήμερα. Η συνολική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής δεν είναι απλά μια προσβολή στα κοινοβουλευτικά ήθη αλλά σε όλη την κοινωνία», απάντησε ο κ. Μπουτάρης, χρησιμοποιώντας έναν υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλη, γεγονός που άναψε τα αίματα. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε.. καργιόλη τον Ηλία Κασιδιάρη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, τον οποίο και εγκάλεσαν οι υπόλοιποι σύμβουλοι επειδή ανέβασε τους τόνους.

Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» ανταπάντησε με χαρακτηρισμούς, ενώ ακολούθησε ένταση στην αίθουσα ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους και τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο ο οποίος φώναξε προς τον δήμαρχο: «Λέγε ό,τι θέλεις. Δεν σε σέβομαι, σου μιλάω στον ενικό. Όσο θα σε ενοχλεί η Χρυσή Αυγή θα έρχομαι κάθε Δευτέρα εδώ. Είναι μεγάλο κρίμα δεδομένων των συνθηκών σαν δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ έρχεσαι να κάνουμε διάλογο, να τον αποκαλείς (σ.σ. Κασιδιάρη) έτσι».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα