Thumbnail
Με θέα το Σέντραλ Παρκ

Ο διάσημος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε 16,7 εκατομμύρια ευρώ για ένα οροφοδιαμέρισμα στον «Πύργο του Τραμπ», τον ουρανοξύστη γνωστό κι ως Trump Tower στον αριθμό 721 της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Το διαμέρισμα είναι 233 τ.μ. και βρίσκεται στον 57ο υψηλότερο ουρανοξύστη του Μανχάταν, ιδιοκτησίας του Ντόναλντ Τραμπ, υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Πριν περάσει στα χέρια του Πορτογάλου αθλητή, το υπερπολυτελές οροφοδιαμέρισμα άνηκε στον Αλεσάντρο Προτό, επιχειρηματικό συνεργάτη του Τραμπ.   

Το διαμέρισμα, που διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες και δυο μπάνια, σχεδιάστηκε εξολοκλήρου σε ρυθμό αρ-ντεκό από τον Χιλιανό εσωτερικό διακοσμητή Χουάν Πάμπλο Μολινό, που είναι γνωστός για το μαξιμαλιστικό του στυλ.Η δε θέα που προσφέρει στο Σέντραλ Παρκ και το Μανχάταν ειναι -αναμενόμενα- συγκλονιστική.

Ιδού μια γεύση από το εσωτερικό του:

 









 

Πηγή: Κωνσταντίνος Τσάβαλος - in.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση MRB: Ισχυρή στήριξη στους αγρότες και δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς
Προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Τι απαντούν οι πολίτες για Τσίπρα, Σαμαρά και Καρυστιανού
Δημοσκόπηση MRB: Ισχυρή στήριξη στους αγρότες και δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς