Thumbnail
O κομπάρσος, αυτός αριστερά!

Εισαγγελέας στα κανάλια μετά από καταγγελίες τηλεθεατών, μεγαλοδημοσιογράφοι της TV στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για προπαγάνδα, το ΕΣΡ να ελέγχει τους τηλεοπτικούς σταθμούς για μονομέρεια.

Γνωστά όλα αυτά τις τελευταίες ημέρες. Άλλωστε το «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» δονεί την ατμόσφαιρα στις συγκεντρώσεις πιο πολύ και από του... Διακογιάννη τη φωνή.

Και όμως, ο  υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης επιλέγει το Σάββατο το βράδυ να δώσει το παρών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αναιρώντας με την παρουσία του όλα τα παραπάνω.

Δίπλα στη Μαρία Σαράφογλου, του περίφημου «Δεν φταίω εγώ αν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ». Αλλά ο κ. Σταθάκης εκεί να μιλάει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη παίζοντας (άθελά του;) το παιχνίδι του Mega.

Τι άδικος κόπος να καθόμαστε και να διαμαρτυρόμαστε όλοι εμείς ζητώντας πλουραλισμό και αντικειμενικότητα όταν οι βαλλόμενοι δεν έχουν πρόβλημα.

Προτείνουμε στον κ. Σταθάκη να βοηθήσει το κανάλι στις προσπάθειές του να βρει αγανακτισμένους συνταξιούχους στις ουρές των ΑΤΜ. Να γίνει ο ίδιος κομπάρσος. Ή και πρωταγωνιστής αν θέλει. Να στηθεί στην ουρά και να κατακεραυνώσει την κυβέρνηση. Η προβολή του(ς), η ανάγκη για προβολή του(ς), πάνω απ΄όλα.

 

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος - Εφημερίδα των Συντακτών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα