Thumbnail
Αρκάς

Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου "πειράχτηκαν" από την σάτιρα του γνωστού σε όλους μας Αρκά και τον απείλησαν με κακοηθή σχόλια.

Ο σκιτσογράφος που μας έχει προσφέρει αφθονο γέλιο και εύστοχα σχόλια μέσω των κόμικ του, πάντα σατύριζε την πολιτική εξουσία και την κυρίαρχη τάξη πραγμάτων. Αυτό έκανε και τώρα καυτηριάζοντας τις διαπραγματεύσεις.

Λόγω της επίθεσης που δέχτηκε ο Αρκάς ανέστειλε την λειτουργία της σελίδας του στο Facebook ενώ τα σκίτσα που είχαν δημοσσιευτεί "κατέβηκαν"

«Με εντολή του Αρκα η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο Διαχειριστής» αναφέρει η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σε άλλη ανάρτηση τονίζεται: 

«Στο κλίμα τής πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. 

»Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB».

\

Tweets about Αρκα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tigani
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα
Πολλά μικρά λάθη μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα και τρόπους να τα αποφύγετε.
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα