Thumbnail
Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Μεγάλη ένταση ξέσπασε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Σβώλη.

Μετά το τέλος της ομιλίας της στη συζήτηση για την ΣΔΙΤ Δυτικής Μακεδονίας για την δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή από τη ΔΙΑΔΥΜΑ, ο κ. Σβώλης είπε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Κοζάνη «η δική σας κυβέρνηση το ψήφισε», εννοώντας τον υπουργό Οικονομίας και Υποδομών Γ. Σταθάκη.

Η κα Μακρή βήμα και από εκεί επιτέθηκε κατά των όσων είπε ο κ. Σβώλης. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσή τους ο κ. Σβώλης είπε χαρακτηριστικά: ««30 χρόνια ζήτω, Γερά Γερούν, Γερούν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» και εν συνεχεία αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi
Λόγω μη πρόσληψης εκπαιδευτικών, μαθητές έμειναν χωρίς βαθμό στο Α΄ τετράμηνο!
Η σχολική βαθμολογία, θεσμικά, αποτυπώνει την επίδοση. Εδώ, όμως, καταγράφεται κάτι διαφορετικό: η απουσία του ίδιου του μαθήματος.
Λόγω μη πρόσληψης εκπαιδευτικών, μαθητές έμειναν χωρίς βαθμό στο Α΄ τετράμηνο!