Thumbnail
Δηλώσεις της Νάντιας Βαλαβάνη

Παράταση έως τις 27 Ιουλίου δίνει το υπουργείο Οικονομικών στην διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης προανήγγειλε χθες πως η απόφαση για την παράταση θα υπογραφεί σήμερα Πέμπτη και θα μεταθέτει τη σχετική προθεσμία για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων έως τις 27 Ιουλίου 2015.

Σημειώνεται πως μόλις χθες Τετάρτη 24 Ιουνίου, ήτοι έξι ημέρες πριν την εκπνοή της αρχικής προθεσμίας, οι δηλώσεις που είχαν υποβληθεί στο Taxis ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια σε σύνολο 5,8 εκατομμυρίων δηλώσεων. Από αυτές έχουν ήδη εκκαθαρισθεί 1.965.335 δηλώσεις. Ο μέσος φόρος στις χρεωστικές δηλώσεις που έχουν εκκαθαρισθεί διαμορφώνεται στα 804 ευρώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Όλγα Κεφαλογιάννη
Κεφαλογιάννη για συνεπιμέλεια: «Δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε πολίτη - Προτάθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης»
Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, όταν αφορούν ανήλικα, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς
Κεφαλογιάννη για συνεπιμέλεια: «Δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε πολίτη - Προτάθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης»
Δημόσιο
Πειθαρχικό Συμβούλιο: Ποιοι αναλαμβάνουν το νέο «ποινολόγιο» στο Δημόσιο
Δημόσιο: Ριζική αναμόρφωση του πειθαρχικού δικαίου από το 2026: Το νέο κεντρικό όργανο με δικαστικούς λειτουργούς
Πειθαρχικό Συμβούλιο: Ποιοι αναλαμβάνουν το νέο «ποινολόγιο» στο Δημόσιο