Thumbnail
Δηλώσεις της Νάντιας Βαλαβάνη

Παράταση έως τις 27 Ιουλίου δίνει το υπουργείο Οικονομικών στην διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης προανήγγειλε χθες πως η απόφαση για την παράταση θα υπογραφεί σήμερα Πέμπτη και θα μεταθέτει τη σχετική προθεσμία για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων έως τις 27 Ιουλίου 2015.

Σημειώνεται πως μόλις χθες Τετάρτη 24 Ιουνίου, ήτοι έξι ημέρες πριν την εκπνοή της αρχικής προθεσμίας, οι δηλώσεις που είχαν υποβληθεί στο Taxis ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια σε σύνολο 5,8 εκατομμυρίων δηλώσεων. Από αυτές έχουν ήδη εκκαθαρισθεί 1.965.335 δηλώσεις. Ο μέσος φόρος στις χρεωστικές δηλώσεις που έχουν εκκαθαρισθεί διαμορφώνεται στα 804 ευρώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μητσοτάκης
Το αναστάσιμο μήνυμα του Πρωθυπουργού: «Μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα»
«Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι – Χρόνια πολλά με ενότητα»
Το αναστάσιμο μήνυμα του Πρωθυπουργού: «Μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα»
ιησους
«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Το μυστήριο πίσω από την κομμένη σκηνή της Ανάστασης
Ο ίδιος ο Τζεφιρέλι είχε αποκαλύψει πως πειραματίστηκε με διάφορες σκηνοθετικές προσεγγίσεις για να αποδώσει το γεγονός
«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Το μυστήριο πίσω από την κομμένη σκηνή της Ανάστασης