Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βίντεο

Η χαρά του Γιάννη Πρετεντέρη για την εισβολή στη Βουλή-Τι έλεγε το MEGA όταν λίγοι αναρχικοί έφτασαν στο περιστύλιο (Videos)

Όταν διαδηλώνεις για πρώτη φορά στην ζωή σου και μάλιστα φιλομνημονιακά παρακαλώντας να υπογράψει η Ελλάδα ακόμα και μια υποδουλωτική συμφωνία για χάρη των πιστωτών δν μπορεί να μην σχολιαστεί. 

Σίγουρα όμως δεν μπορεί να μην μείνει ασχολίαστο το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη (αξιακά εχθρού όλων των αντιμνημονιακών πορειών, εργατικών αγώνων κλπ) στο κεντρικό δελτίο του σταθμού MEGA.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έδειξε ιδιαίτερη χαρά για την συγκέντρωση και δεν είπε ούτε λέξη για την εικόνα της χώρα στο εξωτερικό, για το ότι παραβίασαν τον χώρο της βουλής, για το ότι έκλεισαν τους δρόμους!

Αντίθετα μίλησε με επαίνους για τους διαδηλωτές  «που κατέβηκαν χωρίς κομματικές σημαίες παρά με την ελληνική και την ευρωπαϊκή», μιλώντας για «τις πιο αισιόδοξες εικόνες που έχω δει»

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις θέσεις του για τις κινητοποιήσεις από τις φοιτητικές πορείες του 2006-2007, τον Δεκέμβρη του 2008 έως και τις πλατείες!Δεν χρειάζεται να τις υπενθυμίσουμε...

Θα θυμίσουμε όμως κάτι πολύ πρόσφατο. Την τοποθέτηση που είχε πάρει ο σταθμός του για μια μικρή ομάδα αναρχικών που είχε φτάσει στο προαύλιο της Βουλής.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»
Αιχμές για τις αποχωρήσεις βουλευτών και αναφορές στον ρόλο της ΕΛ.Α.Σ. – Κάλεσμα για συσπείρωση και συνέχιση της πολιτικής πορείας του κόμματος
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»
Ανοίγει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τις φορολογικές δηλώσεις 2026
Νέα ρύθμιση-ανάσα για χρέη σε Εφορία: Έως 72 δόσεις με ελάχιστη καταβολή 30 ευρώ
Δεύτερη ευκαιρία για χιλιάδες οφειλέτες – Ποιοι εντάσσονται, πώς γίνεται η αίτηση και ποια είναι τα «κρυφά» σημεία της ρύθμισης
Νέα ρύθμιση-ανάσα για χρέη σε Εφορία: Έως 72 δόσεις με ελάχιστη καταβολή 30 ευρώ