Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα ΕΛΠΕ αφού καθάρισαν με το πόρισμα για τους 4 νεκρούς

Από σήμερα το πρωί με σημαία τη ναυαρχίδα του ΔΟΛ (Τα Νέα) που αποκαλύπτει το έκτακτο σχέδιο που εκπόνησαν τα ΕΛΠΕ για την περίπτωση που η χώρα θα ξεμείνει από πετρέλαιο μέχρι την κάθε γωνιά που φτάνουν όλα τα μέσα που διαθέτει το συγκρότημα το σύνθημα είναι ένα: Πανικός παντού! (Αλλά αν υπάρξει όμως συμφωνία τότε: η μεγάλη κωλοτούμπα!).

Τα ΕΛΠΕ αφού καθάρισαν με το πόρισμα για τους 4 νεκρούς που αποδίδει σε ανθρώπινο λάθος το δυστύχημα τώρα εκπονούν και σχέδιο διάσωσης της χώρας.

Ο κ. Στουρνάρας, αφού κατάφερε να μην μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες με την πολιτική του έκθεση, που ακόμα και τα ρεπορτάζ στον ξένο τύπο σημειώνουν το πόσο αρνητικό ρόλο έπαιξε στις διαπραγματεύσεις και στο κλίμα πανικού, διαψεύδει τώρα τα περί έκτακτης ενίσχυσης που ζήτησε από τον Ντράγκι.

Τέλος το ηρωικό μαζικό χθεσινό συλλαλητήριο της κατσαρόλας, με βασικό χορηγό το ΔΟΛ, ήρθε να βοηθήσει κι αυτό με τη σειρά του τον πανικό του κάθε πατριώτη που αφού έβγαλε τα λίγα ή τα πολλά ευρώ του από τις τράπεζες πείστηκε ότι για το πρόβλημα της Ελλάδας φταίνε οι συντάξεις στις ΔΕΚΟ!

Από κοντά (κι από τα ξημερώματα) κι ο Τράγκας που ξεδιπλώνει επιτέλους ατόφιο και ακέραιο τον δικό του έγκυρο αγοραίο ακροδεξιό λόγο για το πώς είναι θέμα ημερών να κατακλειστεί η Ελλάδα από ξένους μουσουλμάνους ενώ κάποιοι ανάμεσά τους ίσως είναι ύποπτοι για κατασκοπία και τρομοκρατία.

Από το «ρεπορτάζ» που κάνει μαθαίνει ότι πρόκειται για εισβολή με τους τούρκους δουλέμπορους να δουλεύουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να γίνει απόβαση στην Ελλάδα.

Περί της αντίστοιχης απόβασης στην Ιταλία βέβαια το κάνει γαργάρα το «ρεπορτάζ» μια και δεν «δένει» με το αντιτουρκικό μένος και την ντόπια ξενοφοβία.

Μια ωραία (και ενιαία) ατμόσφαιρα στα ανεξάρτητα ελληνικά ΜΜΕ!   

πηγη efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η «παγίδα του Θουκυδίδη» στην αναφορά του Σι Τζινπίνγκ στον Ντόναλντ Τραμπ
Όταν η Κίνα πιάνει στο στόμα της τον Θουκυδίδη, δεν τον πιάνει για στολίδι
Ο Θουκυδίδης δεν λέει απλώς τι έγινε τότε. Λέει τι γίνεται πάντα: όταν η δύναμη χάσει το μέτρο της, γεννά φόβο, όταν ο φόβος γίνει νόμος, γεννά...
Όταν η Κίνα πιάνει στο στόμα της τον Θουκυδίδη, δεν τον πιάνει για στολίδι
Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Νέα Αριστερά ο Φερχάτ Οζγκιούρ
«Τριγμοί» στη Νέα Αριστερά: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Οζγκιούρ Φερχάτ
«Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους» η απάντηση της Νέας Αριστεράς, κίνδυνος διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
«Τριγμοί» στη Νέα Αριστερά: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Οζγκιούρ Φερχάτ
Μάο Τσετούνγκ
Εκδήλωση αύριο Σάββατο στο «Σήμα» για την Πολιτιστική επανάσταση στην Κίνα
Πολιτική εκδήλωση για τα 60 χρόνια από τη Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση, ΣΗΜΑ, Σάββατο 16/5, 7:30 μμ
Εκδήλωση αύριο Σάββατο στο «Σήμα» για την Πολιτιστική επανάσταση στην Κίνα