Thumbnail
«Τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα παραβιάζουν το δικαίωμα του λαού στην αλήθεια και την διαφάνεια»

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επιστρέφει ως «απαράδεκτη», όπως ανακοίνωσε, την Έκθεση της νομισματικής πολιτικής στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

H Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του naftemporiki.gr, κατηγόρησε τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι «με με αντιθεσμική κίνηση σπεύδει στα κλεφτά να αποστείλει ένα διαβιβαστικό, στα γρήγορα, για να παρέμβει απαραδέκτως στην διαδικασία» αποστέλλοντας την Έκθεση και προβαίνοντας «σε μία σειρά από κρίσεις και διατυπώσεις που αναντίρρητα επηρεάζουν αυτά που τεκταίνονται».
«Τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα παραβιάζουν το δικαίωμα του λαού στην αλήθεια και την διαφάνεια», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου παρεμβαίνοντας στην πρώτη παρουσίαση των συμπερασμάτων της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

«Τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα παραβιάζουν το δικαίωμα του λαού στην αλήθεια και την διαφάνεια», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου παρεμβαίνοντας στην πρώτη παρουσίαση των συμπερασμάτων της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.


Ανακοίνωσε μάλιστα ότι την επόμενη εβδομάδα ο κ. Στουρνάρας θα κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής καθώς «έχει συμπράξει στην οικονομική πολιτική που περιγράφηκε».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθέατρο ΑΠΘ με φοιτητές
«Talent Visa» και ξένοι φοιτητές: Ανοίγουν οι πόρτες των ελληνικών ΑΕΙ
Δικαίωμα 12μηνης διαμονής σε κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών – Τι αλλάζει σε «Talent Visa» και άδειες διαμονής για ΑΕΙ - Κολλέγια
«Talent Visa» και ξένοι φοιτητές: Ανοίγουν οι πόρτες των ελληνικών ΑΕΙ