Thumbnail
Από 70 έως 220 ευρώ

Από σήμερα θα αρχίσει να καταβάλλεται το επίδομα στέγασης, το οποίο θα κυμαίνεται από 70 έως 220 ευρώ.

Όπως δήλωσε και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, αποκάλυψε ότι μόνο στο Λεκανοπέδιο Αττικής συνολικά οι άστεγοι φθάνουν στους 17.720.

Στην πρώτη φάση του, το πρόγραμμα επανένταξης και στέγασης θα εφαρμοστεί σε 1073 άτομα. Τα 500 άτομα βρίσκονται στην Αττική, 153 στη Θεσσαλονίκη και 420 σε όλη την υπόλοιπη χώρα.

Όπως δήλωσε η κ. Φωτίου χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους της Πολιτείας, που πρέπει να γίνει πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά, για την αντιμετώπιση αυτού του τεράστιου ανθρωπιστικού προβλήματος, που συνεχώς γίνεται και πιο δραματικό, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι ήδη υπάρχει μισό εκατομμύριο πολιτών με κόκκινα δάνεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ - Σκληρή καταγγελία ΕΛΜΕ για ΜΑΤ στο campus: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!» –
Ένταση και συλλήψεις στο ΑΠΘ: Οι ΕΛΜΕ καταγγέλλουν εισβολή των ΜΑΤ και ζητούν απαλλαγή των φοιτητών
ΑΠΘ - Σκληρή καταγγελία ΕΛΜΕ για ΜΑΤ στο campus: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!» –