Thumbnail
Ραχήλ Μακρή

Η κ. Μακρή στον λογαριασμό της στο Facebook σχολιάζει το άρθρο του κ. Πανούση στην «Καθημερινή» σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός που προσβάλλει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία είσαι μόνο εσύ».

«Δεν πήρες θέση ακόμα», συνεχίζει η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ «για την χυδαία, διαδικτυακή επίθεση του γιου σου σε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει ότι την αποδέχεσαι. Όσο για την αρρωστημένη συμπεριφορά πάρε καθρέφτη. Το να έχεις στηρίγματα στην Ακροδεξιά το καταλαβαίνω αφού τους στήριζες από την ΔΗΜΑΡ. Λυπάμαι που έχεις και στηρίγματα σε μια αριστερή κυβέρνηση. Αποτελείς ντροπή για την αριστερά», καταλήγει η κ. Ραχήλ Μακρή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο
Σπουδές χωρίς ξεκάθαρο αντίκρισμα: Η αλήθεια για τις σχολές ΤΕ
«Οι φοιτητές καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλές απαιτήσεις, συχνά χωρίς να έχουν πλήρη επίγνωση των συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν»
Σπουδές χωρίς ξεκάθαρο αντίκρισμα: Η αλήθεια για τις σχολές ΤΕ
διωξεις
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών στην Εύβοια κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας για εκφοβισμό καθηγητή
Καταγγελία για επιθετική συμπεριφορά και ρίψη εγγράφων στο πάτωμα από τον Διευθυντή ΔΔΕ
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών στην Εύβοια κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας για εκφοβισμό καθηγητή