Thumbnail
Βρέθηκε σώος και αβλαβής, ενώ ταξίδευε με τη γραμμή ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα 

Αίσιο τέλος είχε η εδώ και τρία εικοσιτετράωρα μυστηριώδης εξαφάνιση του 31χρονου Βασίλη από τα Ιωάννινα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της Τετάρτης. 

Είχε εξαφανιστεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες προκαλώντας ανησυχία και αναστάτωση στη μητέρα του και στη σύζυγό του Νάσια η οποία είχε κάνει έκκληση μέσα από το protothema.gr. 

Η αστυνομία οδηγήθηκε στον εντοπισμό του μετά από ειδοποίηση που έλαβε ότι είχε θεαθεί στη Θεσσαλονίκη.  Ακολούθησε έρευνα στο σημείο που τους είχαν υποδείξει, δεν τον βρήκαν, ωστόσο λίγο αργότερα τον εντόπισαν την ώρα που εκείνος ταξίδευε με λεωφορείο ΚΤΕΛ της γραμμής Θεσσαλονίκη Ιωάννινα. 

Ο 31χρονος είναι σώος και αβλαβής, ενώ το βράδυ της Παρασκευής έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολλαπλό βιβλίο
Το υποτιθέμενο «πολλαπλό» βιβλίο αντικαθιστά στην πράξη το μοναδικό σχολικό εγχειρίδιο… με ένα άλλο μοναδικό
Σχολικά βιβλία με… φροντιστήρια και… κρεμάλες: Λάθη, links και εικόνες που προβληματίζουν
Το υποτιθέμενο «πολλαπλό» βιβλίο αντικαθιστά στην πράξη το μοναδικό σχολικό εγχειρίδιο… με ένα άλλο μοναδικό