Την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να απολογηθεί ο 52χρονος δάσκαλος, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του, μετά από καταγγελίες των γονιών τους
Όπως αναφέρει το trikaladay.gr προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Τρίτη πήρε ο δάσκαλος που συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος μαθητριών ηλικίας 10 και 11 ετών σε Δημοτικό Σχολείο δημοτικού διαμερίσματος των Τρικάλων.
Ο 52χρονος εκπαιδευτικός υπηρετούσε τα τελευταία τρία χρόνια στο εν λόγω Δημοτικό Σχολείο και έχει σε βάρος του οκτώ συνολικά καταγγελίες γονέων ότι ασέλγησε σε βάρος των παιδιών τους.
Ο δάσκαλος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και θα οδηγηθεί εκ νέου στον εισαγγελέα και ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέες θέσεις για Πιστοποιημένους εκπαιδευτές Ενηλίκων - Ξεκινάτε 5 ή 8/1 και πληρώνεστε άμεσα
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom