Thumbnail
Η Αρούνα είχε πάθει τις τελευταίες ημέρες πνευμονία και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη

Η ινδή νοσοκόμα Αρούνα Σανμπάγκ, που είχε ανοίξει στη χώρα τη συζήτηση για την ευθανασία, άφησε την τελευταία πνοή μετά από 42 χρόνια σε κωματώδη κατάσταση εξαιτίας του βαρύτατου τραυματισμού της όταν έπεσε θύμα βιασμού.

Η Αρούνα είχε πάθει τις τελευταίες ημέρες πνευμονία και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ Μεμόριαλ στο Μουμπάι, όπου βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια.

Το νοσοκομείο ανακοίνωσε το θάνατό της τη Δευτέρα.

Η Αρούνα έκανε το 1973 την πρακτική ως νοσοκόμα στο Κινγκ Έντουαρντ Μεμόριαλ. Νεαρός εργαζόμενος στο νοσοκομείο τη βίασε και την στραγγάλισε, προκαλώντας της ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

milopita
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη
Αφράτη, υγιεινή και πεντανόστιμη – φτιάξτε μια μηλόπιτα που θέλει ελάχιστο χρόνο και καθόλου γλυκαντικά, μόνο τη φυσική γλύκα των μήλων.
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη