Thumbnail
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Φωτογραφία : Μάκης Συνοδινός

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί η ΠΟΣΠΕΡΤ έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Μεσογείων, ζητώντας την άρση των ασαφειών και αδικιών του νόμου που ψήφισε η Βουλή και αφορά στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σημειώνει ότι «το πότε θα διορίσει η κυβέρνηση διοικητικό συμβούλιο είναι θέμα δικό της και δεν αφορά τους εργαζόμενους, που αμείβονται πλέον και θέλουν να προσφέρουν».

«Δεν θέλουμε να καθόμαστε, θέλουμε τις δουλειές μας, θέλουμε να μπούμε μέσα στο ραδιομέγαρο να ‘ρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το δ.σ., να ανοίξει την ΕΡΤ σε όλες τις δομές της και να προχωρήσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Ακόμη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να υποβαθμίσει τον αγώνα των εργαζομένων και πρόσθεσε ότι οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από τη Θεσσαλονίκη δεν έχουν εφαρμοστεί παρά στο ελάχιστο.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερευνα
Λιγότερες λέξεις, λιγότερες στιγμές: Πώς η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που μιλάμε
Νέα έρευνα δείχνει σταθερή μείωση της καθημερινής ομιλίας – τι χάνουμε πέρα από τις λέξεις
Λιγότερες λέξεις, λιγότερες στιγμές: Πώς η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που μιλάμε
Συντάξεις
Συνταξιοδότηση: Οι κινήσεις «κλειδί» που πρέπει να γίνουν 5 χρόνια πριν την έξοδο
Ο έγκαιρος έλεγχος και η σωστή προετοιμασία αποτρέπουν καθυστερήσεις και απώλειες στο τελικό ποσό
Συνταξιοδότηση: Οι κινήσεις «κλειδί» που πρέπει να γίνουν 5 χρόνια πριν την έξοδο