Thumbnail
Αμετανόητος ο 27χρονος

Εξακολουθεί να επιμένει πως δεν σκότωσε την τετράχρονη Άννυ ο 27χρονος πατέρας της
Αμετανόητος εμφανίζεται ο 27χρονος Βούλγαρος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την στυγερή δολοφονία της ίδιας του της κόρης.

"Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που δεν έκανα", λέει ο παιδοκτόνος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι νέες ανακρίσεις για την υπόθεση.
"Φοβάμαι για την ζωή του", δηλώνει ο δικηγόρος του 27χρονου Βούλγαρου. Click4more: Άννυ: Η ψυχίατρος "μαϊμού" ξεσπά - Είπα ψέματα για να καταδικαστεί ο Σάββας και να βρει δουλειά μια φίλη μου!

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να υποστηρίζει πως δεν διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα και δεν σκότωσε την 4χρονη Άννυ ο πατέρας, ο οποίος κρατείται στις Φυλακές Κέρκυρας. 

Μιλώντας στο newsIT, ο δικηγόρος του Σάββα, Παναγιώτης Χρυσικάκης, τόνισε ότι "ο Σάββας αρνήθηκε τον διορισμό δικηγόρου. Τον ανέλαβα μετά την απολογία του. Δεν έχει μετανιώσει για κάτι γιατί υποστηρίζει πως δεν το έκανε".

"Ο Σάββας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση όπως θα ήταν ο κάθε άνθρωπος που θα είχε βρεθεί σε αυτή τη δεινή θέση. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αισθάνεται διωκόμενος και υποστηρίζει ότι δεν το έχει κάνει", προσθέτει ο δικηγόρος του. 
Να τονίσουμε πως ο 27χρονος ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση, ενώ είναι στο κελί μόνος του, καθώς έχουν εκφραστεί φόβοι για τη σωματική του ακεραιότητα, την ώρα που οι συγκρατούμενοι του δεν τον υποδέχτηκαν ιδιαίτερα... "ζεστά".  

"Κρατείται σε κελί χωρίς την παρουσία συγκρατούμενου. Φοβάμαι για την ζωή του Σάββα. Φοβάμαι οτι θα έχουμε πλήγμα για την απονομή δικαιοσύνης και για το σωφρονιστικό σύστημα αν πάθει κάτι ο Σάββας. Θα είναι και ένα πλήγμα για τη δημοκρατία γιατί φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποια συμβάντα εγκληματικότητας για τα οποία υπάρχει ρητή πρόβλεψη απο το Σύνταγμα μας", προσθέτει ο κ. Χρυσικάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν κι άλλες ενέργειες στο πλαίσιο της ανάκρισης, πέραν του Σάββα. 

Η ψυχολογική κατάσταση του Σάββα παραμένει ιδιαίτερα άσχημη όπως υποστηρίζει οι δικηγόρος του, αλλά πηγές απο το σωφρονιστικό ίδρυμα της Κέρκυρας αναφέρουν πως "είναι απόλυτα ήρεμος και ατάραχος ενώ όσοι του λένε για την υπόθεση απαντάει πως δεν το έκανε κι ότι είναι αθώος". 


Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

ΠΗΓΗ: newsit.gr/

 

Κάνε εγγραφή στο newsletter στο Carrefour και κέρδισε 200€  

 

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ: Τι αλλάζει με τα επαγγελματικά ταμεία
Νέο σχέδιο του υπουργείου Εργασίας ανοίγει τον δρόμο για συμπληρωματικές παροχές σε εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες
Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ: Τι αλλάζει με τα επαγγελματικά ταμεία
babiniotis
Μπαμπινιώτης: «Γιατί είναι λάθος η έκφραση "2 βαθμοί υπό του μηδενός"»
Ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης επισημαίνει τα «μαργαριτάρια» της τηλεόρασης που «βγάζουν μάτι» και εξηγεί ποια πασίγνωστη έκφραση είναι λάθος
Μπαμπινιώτης: «Γιατί είναι λάθος η έκφραση "2 βαθμοί υπό του μηδενός"»
panellinies-panelladikes2019-epal3.jpg
Πανελλαδικές 2026: Τα δύο «αουτσάιντερ» του Μηχανογραφικού με τεράστια απορρόφηση
Δύο «υποτιμημένες» σχολές με μεγάλες προοπτικές καριέρας – Οι επιλογές που λίγοι υποψήφιοι εξετάζουν
Πανελλαδικές 2026: Τα δύο «αουτσάιντερ» του Μηχανογραφικού με τεράστια απορρόφηση
πανελλαδικές
Πανελλαδικές: Τα «κρυφά» τμήματα Μηχανικών για δημιουργικά και καλλιτεχνικά μυαλά
Σπουδές για όσους σκέφτονται «έξω από το κουτί»: Τα τμήματα που συνδυάζουν design, φαντασία και τεχνολογία αιχμής
Πανελλαδικές: Τα «κρυφά» τμήματα Μηχανικών για δημιουργικά και καλλιτεχνικά μυαλά