Υπουργείο Παιδείας: Νέο σχέδιο για τη στέγαση εκπαιδευτικών σε νησιά και ορεινές περιοχές

Κοινωνία 0

ΚΚΕ: Εργοδοτικό έγκλημα στα ΕΛΠΕ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασίας να πάρουν άμεσα μέτρα

Τη συμπαράστασή του στους εργάτες και την ευχή οι τραυματίες να γυρίσουν σύντομα στις οικογένειές τους εκφράζει το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του για τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί στα διυλιστήρια Ασπροπύργου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι εργαζόμενοι.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα κάνει λόγο για «εργοδοτικό έγκλημα», που «ήρθε ως αποτέλεσμα των άθλιων συνθηκών εργασίας και εντατικοποίησης της εργασίας και της έλλειψης μέτρων ασφαλείας».

Όπως αναφέρει, «παρά την αύξηση της κερδοφορίας τα τελευταία χρόνια, στον όμιλο ΕΛΠΕ εντείνεται η εργολαβοποίηση με στόχο την αντικατάσταση της μόνιμης και σταθερής δουλειάς με δικαιώματα, από ‘φθηνούς’ εργαζόμενους».

Το ΚΚΕ καλεί τέλος την κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασίας να πάρουν άμεσα μέτρα «για να σταματήσει η εργοδοτική ασυδοσία και αυθαιρεσία».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία