Thumbnail
Σκλαβενίτης

Ο όμιλος Σκλαβενίτη προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με τον Όμιλο Βερόπουλο για την απόκτηση των καταστημάτων του τελευταίου και έτσι γίνεται η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Η εξαγορά όλως των καταστημάτων αυτή θα υλοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του εταιρικού μετασχηματισμού του Ομίλου Βερόπουλου και τον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, προσπάθεια η οποία ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά και η οποία επιδιώκει, με την βοήθεια του Ομίλου Σκλαβενίτη, την ορθολογική αναδιάρθρωση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης Βερόπουλου στην Ελλάδα.

Εκτιμάται ότι η ολοκλήρωση της υπογραφείσης συμφωνίας και η πλήρωση των σχετικών προϋποθέσεων θα καταστεί δυνατή εντός του έτους.

Μετά την παραπάνω συμφωνία των δύο εταιρειών δημιουργείται ένας μεγάλος Ελληνικός Όμιλος στην αγορά λιανικής και cash & carry που θα λειτουργεί συνολικά 342 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencil-molyvi.jpg
Παρεμβάσεις ΔΕ: «Όχι στο Εθνικό Απολυτήριο και το εξεταστικό Λύκειο»
Καταγγελία για ταξική, αντιδραστική μεταρρύθμιση και απαίτηση απόσυρσης των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ από τον προσχηματικό “εθνικό διάλογο”
Παρεμβάσεις ΔΕ: «Όχι στο Εθνικό Απολυτήριο και το εξεταστικό Λύκειο»